Om oss

Abax Dörrsystem är företaget som tar ansvar för helhetslösningar anpassade efter dina behov. Ett tryggt val.

Abax strategi är att arbeta fram en helhetslösning som är anpassad efter kundens behov. Därför har vi på Abax Dörrsystem valt att inte binda oss till en enda leverantör. Tillsammans med våra sammarbetspartners kan vi erbjuda det bästa branschen har.

Abax Dörrsystem är licensierad tillverkare av aluminiumpartier: dörrar, fönster, fasader och glastak enligt Sapa Building System.

Företaget har från starten 1987 och till årsskiftet 2003/2004, drivits under namnet Abax Aluminium AB. Namnändringen motiveras av att produktprogrammet breddats till att även omfatta stålpartier, brand- och säkerhetsdörrar av stål, gallergrindar, rulljalusier och närliggande produkter inom området skydd och säkerhet.

Vårt kontor och produktionsverkstad finns i Huddinge och vi vänder oss till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggnadsentreprenörer, glasmästare och låssmeder i storstockholmsregionen.

Företaget har för närvarande 17 personer anställda, alla med lång erfarenhet av branschen och med stort kunnande inom respektive ansvarsområde.

 

 


Andreas Färneland
Andreas Färneland
Delägare, VD, Försäljning, Inköpschef
Kontor: 08-588 347 02
Aluminium- och Stålpartier, Rullgaller
Stefan Andreasson
Stefan Andreasson
Delägare, Försäljningschef
Kontor: 08-588 347 04
Aluminium- och Stålpartier, Rullgaller
Christer Claesson
Christer Claesson
Försäljning
Kontor: 08-588 347 08
Aluminium- och Stålpartier, Brand- och Säkerhetsdörrar
Ingvar Pettersson
Ingvar Pettersson
Försäljning
Kontor: 08-588 347 03
Aluminium- och Stålpartier, Rullgaller
Om oss